Het team

Het team achter Zussie Joure

Het succes van Zussie is ook te danken aan onze krachten Julia, Nelly, Lotte en Mare. Het team staat elke dag met veel enthousiasme voor je klaar in onze boutique aan de Midstraat in Joure. Voor passend stijladvies, een leuk gesprek, een perfecte kadotip of een super trendy outfit kun je heel goed bij een van deze meiden terecht. Ze helpen je eerlijk, oprecht en goed!

Tja, en de naam Zussie hoor ik al sinds ik geboren ben. Mijn twee broers hebben mij altijd zo genoemd. Daarom was dit de enige naam die echt goed voelde toen we namen voor de winkel bedachten. Dus werd het Zussie!

Marjon
Julia
Nelly
Lotte
Mare

Het ontstaan van Zussie

“en toen werd ik verliefd op het pand in de Midstraat te Joure” Quote Marjon.

In 2006 ben ik samen met mijn man een winkel gestart in Grou. Dit ging erg goed totdat ik opslag verliefd werd op het pand aan de Midstraat in Joure. Al snel waren de plannen gesmeed en verhuisden we zelfs naar Joure om boven de winkel te gaan wonen. Het hele concept en de haalbaarheid van Zussie is naar mijn idee ook volledig bepaald door het pand en door de juiste invulling en inrichting is Zussie sinds 2018 een feit en een winkel waar we nog elke dag trots op zijn.

Onze kenmerkende witte vloer

Voor de uitstraling van de winkel hebben we een eigen stijl aangemeten en de witte vloer is daar een kenmerkend onderdeel van. Iedereen raadde het mij af om een witte vloer te nemen, maar ik wilde dat beslist zo hebben. Door de witte vloer en de lichte wanden heerst er een prettige, serene maar toch hippe sfeer in Zussie.

Voor de invulling van Zussie hebben we goed gekeken naar het huidige aanbod in Joure, naar onze eigen passie en naar hoe we zelf naar mode kijken. Verschillende brainstormsessies met onze dochters, het vinden van de juiste fabrikanten en een gezonde portie ondernemerschap hebben ertoe geleid dat Zussie vanuit concept inmiddels een goed lopende boetiek in Joure is.

Zussie, een totale beleving van een hippe trendy winkel!